Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 163 людини

Інформація про, яку потрібно знати батькам

Дата: 1 вересня 2020 о 12:00
146 переглядів

Інформація про, яку потрібно знати батькам

  1. Вхід до приміщень закладу дозволяється тільки учням при наявності захисної маски або респіратора.
  2. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями Красноградської гімназії «Гранд» використання захисних масок є обов’язковим.
  3.  На входах до Красноградської гімназії «Гранд» організовуються місця для обробки рук антисептичними засобами. Місця для обробки рук позначаються яскравим вказівником про правила та необхідність дезінфекції рук (банер, наклейка тощо).
  4. Верхній одяг та змінне взуття здобувачів освіти 1-4-х класів зберігається в класних кімнатах 1-4-х класів; 5-11-х класів – у гардеробі (І поверх).
  5. З метою запобігання утворення скупчення, учасники освітнього процесу зобов’язані дотримуватися маршрутів руху. Пересування здобувачів освіти між навчальними кабінетами, аудиторіями буде мінімізованим.

6. Відповідно до розмітки на підлозі, організовується двосторонній рух коридорами. Здобувачі початкової освіти користуються запасними виходами корпусу початкової школи, інші – центральним та запасними входами корпусу 5-11-х класів.

7. Заняття  проводяться впродовж дня для одного і того ж класу (групи) в одній і тій самій аудиторії. За можливості заняття будуть проводитися на відкритому повітрі.

8. Класні керівники 1-11-х класів Красноградської гімназії «Гранд» перед початком занять проводять опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

9. У санітарних кімнатах буде наявне рідке мило, антисептичні засоби для рук та паперові рушники (або електросушарки для рук). Використання багаторазових рушників заборонено.

10. Використані маски учням слід викидати в контейнери/урни з кришкою для використаних масок з відміткою «ВИКОРИСТАНІ МАСКИ ТА РУКАВИЧКИ».

11.Після проведення занять у кінці робочого дня технічні працівники проводять очищення і дезінфекцію поверхонь (в тому числі дверних ручок, столів, місць для сидіння, перил тощо).

12. Після кожного навчального заняття проводиться провітрювання, не менше 10 хвилин.

13. Директор Красноградської гімназії «Граанд» має право змінювати структуру навчального року, вносити зміни до термінів проведення канікул, початку та завершення навчальних семестрів з урахуванням епідеміологічної ситуації.

14. Учні, які належать до категорій, яким не рекомендовано перебування в закладах освіти (особам із хронічними легеневими хворобами; особам, які мають розлади імунної системи; особам із захворюванням на цукровий діабет тощо), мають право продовжити навчання за формами здобуття освіти, що максимально відповідають потребам їхнього захисту та безпеки (педагогічний патронаж, екстернатна, сімейна (домашня) або дистанційна форми здобуття освіти).

15. На початку 2020/2021 навчального року вчителями 2-11-х класів здійснюється виявлення рівня опанування учнями навчального матеріалу, яким учні оволодівали під час карантинних обмежень самостійно або із використанням технологій дистанційного навчання (діагностичний тест, який проводиться протягом 1-2 тижнів вересня), визначається необхідність організації повторення цього матеріалу, планується та організовується систематизація та узагальнення навчального матеріалу, актуалізація окремих тем тощо.

16. Робота групи подовженого дня та гуртків на базі гімназії здійснюється згідно з Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби, затвердженими постановою Головного державного санітарного лікаря України.

17. Питний режиму учасників освітнього процесу  буде організований лише із використанням індивідуального або одноразового посуду.

18. Вхід до салону автотранспорту, який здійснює підвезення учнів,  можливий лише при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисноїмаски).


 
Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.